Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνταγή: Μπρόκολο στο τηγάνι, με σκόρδο

Ιανουάριος 17th, 2019 by Σταματίνα

Βάλτε το μπρόκολο στη ζωή σας, σε τακτική βάση. Διαβάστε τις έρευνες για να διαπιστώσετε πόσο καλό κάνει στην υγεία.

Εδώ σας δίνω μια πολύ νόστιμη εκδοχή του!

Υλικά

  • 3-4 μπουκέτα μπρόκολο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πρέζα μπούκοβο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 1-2 κουταλιές κουκουναρόσπορο
  • 1 λεμόνι

 

Εκτέλεση

  • Καθαρίστε το μπρόκολο από τα σκληρά κομμάτια και ξεχωρίστε τα μπουκετάκια, πλύντε καλά
  • Βράστε το μπρόκολο σε βραστό, αλατισμένο νερό για 2-3 λεπτά
  • Σουρώστε καλά
  • Σε βαρύ τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και σωτάρετε ελαφρά το ψιλοκομμένο σκόρδο για 1-2 λεπτά
  • Προσθέστε το μπρόκολο, ρίξτε το μπούκοβο και τηγανίστε για 3-5 λεπτά συνολικά
  • Αλάτι και πιπέρι, απλώστε το κουκουνάρι, ρίξτε λίγο χυμό λεμόνι και προσθέστε φετούλες λεμονιού -Ετοιμο!

 

 

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Πέμπτη, Ιανουάριος 17th, 2019 at 12:01 and is filed under ΣΥΝΤΑΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply