Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Το κούρεμα που επιλέγουν φέτος οι διάσημες

Ιανουάριος 12th, 2019 by Χρήστος Μίμης


Ολοένα και περισσότερες celebrities αποφασίζουν να ανανεώσουν την εμφάνισή τους κόβοντας τα μαλλιά τους.

Το καρέ είναι το κούρεμα που έχει επικρατήσει εδώ και καιρό, με την κάθε διάσημη να υιοθετεί μια διαφορετική εκδοχή του. Κοντό καρέ σε ένα μηκός, μακρύ φιλαριστό καρέ, καρέ με αφέλειες, καρέ με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι…Αν θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, δεν έχετε παρά να τολμήσετε τη μεγάλη αλλαγή που θα δώσει μια σύγχρονη, πιο νεανική πινελιά στο πρόσωπό και το στυλ σας.

Εκτός από στιλάτο, το καρέ δυναμώνει τα μαλλιά μας, αφού έτσι ξεφορτωνόμαστε επιτέλους τις ταλαιπωρημένες άκρες και το μαλλί αποκτά όγκο και κίνηση.

Φυσικά, προτού περάσετε στην πράξη, καλό είναι να συζητήσετε με τον κομμωτή σας σχετικά με το σχέδιο καρέ που ταιριάζει στο δικό σας πρόσωπο. Για παράδειγμα, αν έχετε μακρύ πρόσωπο με μεγάλο κούτελο, ένα μακρύ καρέ με αφέλειες θα σας ταιριάζει απίστευτα, ενώ αν έχετε μικρό πρόσωπο, το κοντό καρέ θα αναδείξει τον λαιμό σας και θα σας χαρίσει έξτρα πόντους στυλ.

Δείτε έξι celebrities που τόλμησαν το καρέ.

Dua Lipa

Rosie Huntington-Whiteley

Kylie Jenner

Chrissy TeigenHailey Baldwin

Adriana Lima

in

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 12th, 2019 at 12:51 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply