Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις τεσσάρων (4) ατόμων, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.



Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

  • απογευματινές ώρες της 05-01-2019 σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 22χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε 1 γραμμάριο κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), το οποίο κατασχέθηκε.
  • απογευματινές ώρες της 05-01-2019 σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βοΐου, συνελήφθη 45χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης, με ποινή φυλάκισης 7 μηνών για κλοπή και παράβαση Κ.Ο.Κ.
  • βραδινές ώρες της 05-01-2019 σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτων Κλεινών Φλώρινας, συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός, διότι επανήλθε παράνομα στη χώρα.
  • πρώτες πρωινές ώρες της σήμερον (06-01-2019) στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Β΄ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κοζάνης, με ποινή φυλάκισης 6 μηνών για κλοπή.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.