Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης “Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ” ευχαριστεί…

5 Ιανουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γρεβενιωτών Κοζάνης ‘ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες φίλους του Συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν, μέσα σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα  και προμηθεύτηκαν το νέο μας ημερολόγιο  για το 2019 ενισχύοντας σημαντικά τον Σύλλογο.Το νέο ημερολόγιο μας είναι επετειακό και συμπίπτει με τα 40 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου. Είναι επιτραπέζιο (τύπου πυραμίδας) αλλά και τοίχου, αποτελείται από 26 σελίδες, στις οποίες αποτυπώνονται οι ομορφιές της Περιφερειακής Ενότητας  Γρεβενών, οι πολυποίκιλες δράσεις του Συλλόγου και όλα τα Δ.Σ που εξελέγησαν τα 40 χρόνια της δημιουργικής του παρουσίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, Γρεβενιωτών Κοζάνης ‘ Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ’ ευχαριστεί ιδιαίτερα τους: Απόστολο Διανέλο, Χρήστο Δημάδη, Θωμά Μπιζιούρα, Χρήστο Ζτάλιο, Μάκη Νασιάδη, Αγοραστό Παπατσάνη, Χρήστο Ρέντα, Σάκη Στούπα, Αργύρη Παφίλη, Ιωάννα Παράσχου για την παραχώρηση των φωτογραφιών, που κοσμούν το φετινό μας ημερολόγιο, όπως και τον Στέλιο Παπαλαμπρόπουλο για την αισθητική του «πινελιά».

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή Χρονιά, με Υγεία και Χαρά και το 2019 να μας φέρει προσωπική οικογενειακή αλλά και κοινωνική ευτυχία.

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ετοιμάζουμε νέες ευχάριστες εκπλήξεις!!!

O Πρόεδρος        Ο Γ. Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος       Μπουκάλης Δημήτριος

 

This entry was posted on Σάββατο, 5 Ιανουαρίου, 2019 at 15:42 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply