Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Σεβασμιώτατος συναντήθηκε με τους νέους των Γρεβενών (εικόνες)

5 Ιανουαρίου, 2019 by Χρήστος Μίμης

Μέσα σε ένα πολύ όμορφο, ζεστό και οικογενειακό κλίμα, το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, συναντήθηκε με τους νέους και φοιτητές των Γρεβενών για να πιουν έναν καφέ και για να έχουν την ευκαιρία να ανταμωθούν και να κουβεντιάσουν.

Ο Σεβασμιώτατος αφού πέρασε από κάθε τραπέζι για να έχει προσωπική επικοινωνία με όλους, έκοψε την Βασιλόπιτα της οποίας το τελευταίο κομμάτι το αφιέρωσε στα Γρεβενά και την Μακεδονία. Έπειτα, μιλώντας από καρδιάς στους Γρεβενιώτες νέους τους είπε:


«Για μένα είστε η οικογένειά μου. Για μένα είστε όχι ένα κομμάτι της ζωής μου, είστε η ζωή μου. Έτσι εγώ σας νοιώθω κι έτσι εγώ σας έχω μέσα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου.
Γι’ αυτό λοιπόν όλοι μαζί θα παλεύουμε και θα προσπαθούμε για το καλύτερο αύριο. Κι εύχομαι από καρδιάς για την καινούργια χρονιά να παλεύουμε να κάνουμε έναν ομορφότερο, μέσα μας πρώτα κόσμο, και μετά να κάνουμε έναν όμορφο κόσμο γύρω μας
».
This entry was posted on Σάββατο, 5 Ιανουαρίου, 2019 at 14:35 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΝΕΟΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply