Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ζάεφ : Χωρίς σύνορα με Ελλάδα θα είχαμε μεγάλα οικονομικά οφέλη

Ιανουάριος 5th, 2019 by Χρήστος Μίμης

Για τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, η δήλωση του αλβανού πρωθυπουργού Εντι Ράμα για την κατάργηση των συνόρων με το Κοσσυφοπέδιο είναι ευπρόσδεκτη, γράφει αλβανικό δημοσίευμα

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Ράμα – συνεχίζει το κείμενο – ότι εκτός από το Κοσσυφοπέδιο, η Αλβανία θα ήθελε να άρει τα σύνορα με την ΠΓΔΜ, το Μαυροβούνιο και την Ελλάδα, ο Ζάεφ δήλωσε ότι «θα ήθελα επίσης να κάνω το ίδιο».

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, αυτό θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στην περιοχή.

«Θα ήθελα επίσης και εγώ να ανοίξω τα σύνορα», είπε ο Ζάεφ, αναφερόμενος στη δήλωση του Ράμα.Σύμφωνα με τη σλαβική πύλη Factor, ο Ζάεφ ανέφερε ότι δεν βλέπει κάτι κακό στις δηλώσεις του αλβανού πρωθυπουργού για την κατάργηση των συνόρων με τους γείτονές του, συμπεριλαμβανομένης της ΠΓΔΜ.

Ο Ζάεφ επανέλαβε ότι η ιδέα αυτή «θα φέρει μεγάλα οικονομικά οφέλη και θα ωφελούσε τους πολίτες όλων των χωρών της περιοχής».

echedoros-a.gr

This entry was posted on Σάββατο, Ιανουάριος 5th, 2019 at 11:39 and is filed under ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply