Το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της 2ης ημέρας του 2019, ανέδειξε για μία ακόμη φορά τοπρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας Δεσκάτης, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει η διοίκηση του Κέντρου.

Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο των Γρεβενών με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που πήγε από τα Γρεβενά, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος, ενώ υπάρχει και ανάλογο περιστατικό λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όπου ο ασθενής (αντιδήμαρχος), μετά από πρόβλημα που είχε με την καρδιά του, οδήγησε (!) μόνος του μέχρι τα Τρίκαλα!



Συνομιλώντας ο Star-fm.gr, με την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης κα Βασιλική Αρμπάρα, διαπίστωσε ότι υπάρχει σημαντικό πρόβλημα με την λειτουργία των δύο ασθενοφόρων, που διαθέτουν.
Η ίδια ανέφερε: “Δεν επαρκούν οι εργαζόμενοι οδηγοί, αφού, παρά τις προσπάθειες που καταβάλουμε, υπάρχουν κενά στις βάρδιες” … “Η αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουμε και τεχνικά προβλήματα με τα οχήματα, αφού δεν είναι καινούργια” .. “Πολλές φορές, στηριζόμενοι στο φιλότιμο των εργαζομένων, ενώ έχουν τελειώσει το ωράριό τους, τους “χρησιμοποιούμε” για να μεταφέρουν ασθενείς, ενώ έχουμε κάνει και μεταφορά, με την βοήθεια της Αστυνομίας” !!

Ως προς το “δια ταύτα” , ο πιο (ίσως) απομακρυσμένος Δήμος της Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Δεσκάτης, είναι “ακάλυπτος” , και πληροφορίες από γνώστες της κατάστασης, μας ανέφεραν ότι υπάρχουν καινούργια ασθενοφόρα, που βρίσκονται παρκαρισμένα (!) στα γκαράζ άλλων Νοσοκομείων της Περιφέρειάς μας!! Ελπίζουμε, να μην χαθεί καμία ζωή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.