Η αρχή κάθε νέου έτους είναι μια εποχή ελπίδας, ενθουσιασμού και νέων δυνατοτήτων και το 2019 αναμένεται να φέρει ατελείωτες ευκαιρίες σε όλους. 

Ας δούμε τις προβλέψεις της αστρολόγου των σταρ, Κέλι Φοξ.

Από την οικονομική επιτυχία και τα μεγάλα ταξίδια έως την προσωπική εξέλιξη και τις νέες σχέσεις, αυτά είναι τα μελλοντικά γεγονότα για τα οποία πρέπει να προετοιμαστούμε για το 2019.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)


Σύμφωνα με την Φοξ, το 2019 θα κάνει μοναδικά και ασυνήθιστα δώρα για τον Κριό, αλλά και ένα μερίδιο αποτυχιών.

«Μην φοβάστε να είστε φιλόδοξοι, ειδικά υπό τον φόβο της κριτικής- μπορεί να συναντήσετε εμπόδια αλλά θα αναπτύξετε την ικανότητα να τα ξεπεράσετε» αποκάλυψε.

«Ισχυροί άνθρωποι θα εμφανιστούν στη ζωή σας και το κλειδί είναι να συνεργαστείτε μαζί τους. Οι ορίζοντές σας θα διευρυνθούν και διατηρώντας ένα ανοιχτοί μυαλό, οι προοπτικές σας θα ανοίξουν».
Τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων είναι επίσης πιθανά για τον Κριό, καθώς και πολλές ευκαιρίες για την διεύρυνση των δεξιοτήτων τους.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)


Το 2019, ο Ταύρο πρόκειται να «βιώσει μι σημαντική αλλαγή σε πολύ προσωπικό επίπεδο».

«Μπορεί να δυσκολευτείτε να το συνηθίσετε, αλλά αυτή η χρονιά είναι ένα έτος για να αγκαλιάσετε την αλλαγή» ανέφερε. «Μπορεί να έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε ριζικά την εμφάνισή σας ή τον τρόπο που βλέπετε τους άλλους. Κάτι που μέχρι πρότινος ίσως θεωρούσατε ότι ήταν αδύνατο – ή δεν είχατε σκεφτεί ποτέ – θα εκδηλωθεί».

Οι Ταύροι πρέπει να κάνουν μεγάλα όνειρα και να είναι ανοιχτοί σε ευκαιρίες που θα βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη.

Δίδυμοι (21 Μαίου – 20 Ιουνίου)


Μετά από μια περίοδο τρέλας το 2018, το νέο έτος θα δώσει στους Διδύμους την ευκαιρία να επικεντρωθούν σε μακροπρόθεσμους στόχους και πιθανά κέρδη.

«Εάν θέλετε να επενδύσετε σε κάτι, θα έχετε την αντοχή και τα κότσια για να συγκεντρώσετε τους πόρους σας» ανέφερε η Φοξ. «Ωστόσο, το τρέχον έτος θα σας δώσει επίσης τη δύναμη να γκρεμίσετε τα εμπόδια που σας χωρίζουν από κάποιον άλλον ή κάτι που σας κρατά πίσω. Οι διαισθητικές και συμπονετικές ικανότητές σας θα είναι ισχυρές και θα σας οδηγήσουν σε περισσότερη ενσυναίσθηση απέναντι στους άλλους από ότι συνήθως».

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)




Το νέο έτος φαίνεται να είναι μια περίοδο έντονων αλλαγών για τον Καρκίνο, μια περίοδο μετάβασης στο «πρόσωπο που προορίζεστε να είστε».

Ωστόσο, η Φοξ προειδοποιεί πως ορισμένες από τις ευκαιρίες δεν θα είναι αναγκαστικά ευπρόσδεκτες και ο Καρκίνος μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσει κάποιους δαίμονες στην πορεία.

«Θα έχετε την ευκαιρία να σπάσετε το καλούπι και να ακολουθήσετε τα όνειρά σας ή να αλλάξετε την ρουτίνα σας για να ταιριάξει καλύτερα με το όραμά σας γι’ αυτό που θέλετε να γίνετε» ανέφερε. «Αυτό μπορεί να συνεπάγεται μια νέα δουλειά, αλλαγή κατοικίας ή την έναρξη μιας νέας σχέσης – να είστε ανοιχτοί και ευέλικτοι γιατί τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας μπορεί να αλλάξουν άρδην.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)


Σημαντικές ανταμοιβές θα λάβει ο Λέων αν είναι πρόθυμος να αναλάβει τον κίνδυνο μέσα στο 2019.

«Αυτό αφορά στον κίνδυνο από δημόσια αμηχανία ή μια ριζική αλλαγή στο στάτους σας» είπε η Φοξ. «Στην πραγματικότητα, μπορεί να μην έχετε κάποια επιλογή. Μπορεί να νιώθετε πως είναι ή τώρα ή ποτέ αλλά αντί για ξαφνικές εξελίξεις, θα διοχετεύετε τις επιθυμίες σας με μικρότερους τρόπους, ένα βήμα κάθε φορά».

Το νέο έτος θα φέρει επίσης νέα δημιουργικά ενδιαφέροντα για τον Λέοντα.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)


Για τον γήινο Παρθένο, το 2019 θα είναι ένα έτος έμπνευσης και καινοτομίας.

Κι ενώ μπορεί να μην νιώθετε τόσο δημιουργικοί όσο συνήθως, η Φοξ λέει πως οι επόμενοι 12 μήνες θα είναι μια ευκαιρία για αυτοβελτίωση.

«Η προσέγγισή σας θα είναι ώριμη με μια μακροπρόθεσμη προοπτική – η καλύτερη προσέγγιση είναι να εκτιμήσετε τις δεξιότητές σας και τα ταλέντα σας, έτσι ώστε η ενέργειά σας να κυλήσει πιο εύκολα. Μπορεί να προσελκύετε καλλιτεχνικούς ανθρώπους στη ζωή σας και ίσως ένας νέος εραστής να μοιάζει σαν τον «κύριο Τέλειο» αλλά προσπαθήστε να μην είστε πολύ βιαστικοί. Μπορεί επίσης να προσελκύσετε σοβαρότερους συντρόφους ή κάποιους που αναζητούν μια πραγματική σχέση, ακόμη και αν αυτό φαίνεται λίγο βαρετό».

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)


«Τα προηγούμενα χρόνια οι σύντροφοι και οι κοντινοί άνθρωποι στον Ζυγό ίσως να ήταν αναξιόπιστοι ή εστιασμένοι στο μέλλον, αγνοώντας το παρόν» ανέφερε η Φοξ.

«Μπορεί οι Ζυγοί να έμαθαν επίσης ποιοι ήταν οι πραγματικοί τους φίλοι, αλλά το 2019 θα παρουσιαστεί η ευκαιρία να επενδύσετε σε σχέσεις και να κερδίσετε συναισθηματικά, οικονομικά και ψυχολογικά. Μπορεί επίσης να επωφεληθείτε από μια κληρονομιά, μια δικαστική αγωγή ή την θεραπεία μιας αρρώστιας από μια απίθανη πηγή. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα μακροχρόνια προβλήματά και τις ανασφάλειες και τα τυχόν μυστηριώδη προβλήματα υγείας, γι’ αυτό ας αποτελέσει αυτή η χρονιά το κίνητρο που θα σας κάνει να κοιτάξετε μέσα σας αλλά και στο παρελθόν σας για να ξεσκαρτάρετε αυτά ή αυτούς που σας πληγώνουν».

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)


Για τον δραματικό Σκορπιό, το 2019 μπορεί να φέρει τόσο το ξαφνικό τέλος όσο και την άμεση έναρξη μιας νέας σχέσης.

«Οι φαινομενικά σταθερές σχέσεις μπορεί να γίνουν ασταθείς ή μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε την φύση της σχέσης σας όταν πρόκειται για δέσμευση» δήλωσε η Φοξ.

«Από την άλλη πλευρά, θα έχετε μια αύξηση στους προσωπικούς σας πόρους, τόσο από άποψη χρημάτων όσο και ταλέντων. Θα είστε ανοιχτοί σε νέες, ριζοσπαστικές ιδέες από άλλους που μπορούν να σας βοηθήσουν να βγείτε από το τούνελ, μαθαίνοντάς σας εναλλακτικές έννοιες και φιλοσοφίες».

Το νέο έτος μοιάζει να περιλαμβάνει και ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς, όπου ο Σκορπιός μπορεί να δραπετεύσει από την πραγματικότητα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)


Σύμφωνα με την Φοξ, ο Τοξότης θα φτιάξει την δική του τύχη το 2019, σηματοδοτώντας το τέλος κάποιων δύσκολων χρόνων γεμάτων δυσκολίες και αγωνίες.

«Προσπαθήστε να διατηρήσετε όσα έχετε, καθώς οι πόροι θα είναι σπάνιοι και θα πρέπει να εργαστείτε πολύ σκληρά, αλλά οι ευκαιρίες να κερδίσετε χρήματα θα είναι άφθονες. Αυτό το έτος μπορεί να είναι μια περίοδός νοσταλγίας και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια σκληρή αλήθεια – αυτό θα σας αναγκάσει να αλλάξετε την ρουτίνα της υγείας σας με έναν ριζοσπαστικό τρόπο, όπως το να χάσετε βάρος».

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)




Η Φοξ πιστεύει ότι το 2019 θα απαιτήσει επιμονή και φιλοδοξία από τον Αιγόκερω.

«Μπορεί να μην νομίζετε ότι είστε τυχεροί, αλλά είναι πιθανότερο να μην εκμεταλλευτείτε τις τυχερές ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στο δρόμο σας» είπε. «Μείνετε ταπεινοί και θα μείνετε μακριά από ανθρώπους που έχουν και να κρύψουν. Απλώνοντας κλάδο ελιάς, θα κάνετε νέους φίλους και θα λάβετε υποστήριξη για τις δημιουργικές σας προσπάθειες, ειδικά από απίθανες πηγές. Οι σκέψεις και τα λόγια σας θα γίνουν πιο καλλιτεχνικά, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά».

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)


Σύμφωνα με την Φοξ, ο καλύτερος τρόπος για να υποκινήσετε τις αλλαγές στον Υδροχόο είναι ο έλεγχος των ίδιων των καταστάσεων.

«Φέτος, καταστάσεις εκτός ελέγχου θα προκαλέσουν τις ιδέες, τις φιλοσοφίες και τις αναμνήσεις σας. Είναι καλύτερο να λάβετε τα σκληρά γεγονότα ως ευκαιρίες τον εαυτό σας, που θα σας δώσουν την ελευθερία και την ευκαιρία να ζήσετε τη ζωή σας με τους δικούς σας όρους. Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι έχετε γίνει πιο ακραίοι και πιεστικοί κατά τους επόμενους μήνες, αλλά να το χρησιμοποιήσετε αυτό για να δημιουργήσετε μόνιμες προόδους στη ζωή σας. Είναι μια εποχή για ανάπτυξη και για να γίνετε αυτό που πραγματικά θέλετε – ευτυχώς θα βρεθείτε σε μια εταιρεία με ομοϊδεάτες ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε».

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)


Το νέο έτος θα φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή των Ιχθύων που θα τους εκτιμούν γι’ αυτό που πραγματικά είναι.

«Ενώ ο υπόλοιπος κόσμος είναι λίγο συγκεχυμένος και προσπαθεί να ξεφύγει από την πραγματικότητα, το κατανοείτε αλλά κατά κάποιον τρόπο το 2019 θα είναι για εσάς μια χρονιά για προβληματισμό» δήλωσε η Φοξ.

«Θα έχετε λάμψεις διορατικότητας, γι΄αυτό σημειώστε τες και μοιραστείτε τες με άλλους. Αυτό το έτος θα σας φέρει πιθανότατα πολλές ευκαιρίες σταδιοδρομίας και την ευκαιρία να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο – στην πραγματικότητα μπορεί να εμφανιστούν τόσες ευκαιρίες που αν μην ξέρετε ποια να πάρετε. Ότι κι αν επιθυμείτε, θα απαιτήσει επιμονή, αλλά θα λάβετε την υποστήριξη και την καθοδήγηση που χρειάζεστε».

 iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.