Λίγες ώρες μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Σέρτζιου Στάνκου, το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Θανάση Ψάρρα.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος θα είναι στο εξής ο νέος τεχνικός του ανδρικού τμήματος βόλεϊ των «ασπρόμαυρων», με στόχο, όπως παραδέχθηκε «να ξαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή.»

Ως προπονητής, έχει αναλάβει τον Εθνικό Πειραιώς τον οποίο προβίβασε στη μεγάλη κατηγορία, αποχωρώντας λόγω προβλημάτων της ομάδας, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία του Ηρακλή Χαλκίδας ο οποίος όμως δε δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ως αθλητής έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό (1998, 1999, 2000) αλλά και δυο κύπελλα (1998, 1999) ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί επίσης στον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Παναθηναϊκό, στην Α.Ε. Νίκαιας αλλά και στο εξωτερικό με τις Τελεγιούνιτ Κόλε, Ραβένα, Ναρμπόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή Θανάση Ψάρρα.

Ο Έλληνας τεχνικός, είναι γεννημένος στις 01 Ιουνίου 1973 στα Γρεβενά, όπου έκανε και τα πρώτα του βήματα στο χώρο της πετοσφαίρισης, ως αθλητής των ακαδημιών του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών.

Ως αθλητής, αγωνίστηκε στη θέση του πασαδόρου στον Γ.Σ. Γρεβενών, στον Κτησιφώντα Παιανίας, στα Βριλήσσια, στον Μίλωνα, στον Ολυμπιακό, στον Άρη, τον ΠΑΟΚ, την Α.Ε. Νικαίας, τον Παναθηναϊκό, την ιταλική Τελεγιούνιτ Κόλε, τη γαλλική Ναρμπόν Βόλει, την επίσης ιταλική Ραβένα, τον Σ.Φ.Π. Χανίων και τον Εθνικό Πειραιώς, κατακτώντας, συνολικά στην καριέρα του, 5 πρωταθλήματα (1998, 1999, 2000, 2004, 2006) και 5 κύπελλα Ελλάδος (1998, 1999, 2003, 2008, 2010).

Ως προπονητής ανέλαβε την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, προβιβάζοντας την ομάδα στην πρώτη κατηγορία.

Με τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών έχει πραγματοποιήσει 28 συμμετοχές» .

 

naftemporiki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.