Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αλλαγή φρουράς στην κάλυψη των αγώνων της Superleague

27 Δεκεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Νέο σχήμα αναλαμβάνει την παραγωγή για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες της Super Leagueπου μεταδίδονται από την ΕΡΤ.

Η κοινοπραξία των εταιρειών ABC Productions και INA αναλαμβάνει με τη σέντρα του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων που μεταδίδονται από την ΕΡΤ.

Την τηλεοπτική παραγωγή για τους αγώνες του πρώτου γύρου που μεταδίδονται από την κρατική τηλεόραση είχε αναλάβει η Nova μετά από διαγωνιστική διαδικασία της Super League. Η ανάθεση είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Αύγουστο, όταν είχε γίνει γνωστό πως η ΕΡΤ είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με την Super League για την τηλεοπτική μετάδοση των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Απόλλων και Λαμία.Σύμφωνα με την απόφαση που είχε λάβει τότε, η ΕΡΤ θα δαπανήσει 51,715 εκατ. ευρώ για τη διετία εκ των οποίων 45,6 εκατ. αντιστοιχούν σε τηλεοπτικά δικαιώματα, 1,9 εκατ. σε χορηγία προς την Super League και 4,2 εκατ. σε έξοδα τηλεοπτικής παραγωγής.

Οι αγώνες του πρώτου γύρου είχαν μεταδοθεί από την Nova του ομίλου Forthnet μετά από διαγωνιστική διαδικασία που είχε διενεργήσει η Super League. Η εταιρεία -που παράλληλα μεταδίδει στη συνδρομητική της πλατφόρμα τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος- επέλεξε να μη «χτυπήσει» τον διαγωνισμό για την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων στον δεύτερο γύρο.

economistas

This entry was posted on Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου, 2018 at 21:40 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply