Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

 Τα «μαγικά» Χριστούγεννα της ΑΒ Βασιλόπουλος: Προσφορά σε 6.000 οικογένειες που το έχουν ανάγκη

Δεκέμβριος 23rd, 2018 by Χρήστος Μίμης

Μέρες χαράς και γιορτής πλησιάζουν με τους περισσότερους να ετοιμάζονται για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι οι συνάνθρωποι μας, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα για να γιορτάσουν «μαγικά» Χριστούγεννα. Που προσπαθούν με χίλια ζόρια να αγοράσουν έστω κι ένα μικρό δωράκι στα παιδιά τους, για να μην ξεχνάνε την «μαγεία».

Στο πλευρό αυτών, στέκεται για άλλη μία χρονιά, η ΑΒ Βασιλόπουλος, αποδεικνύοντας έμπρακτα πως βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη και εφαρμόζει ολοκληρωμένα προγράμματα προσφοράς τροφίμων ενώ ενώνει τους συνεργάτες, τους προμηθευτές και τους πελάτες της σε μια μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης.

Προκειμένου, λοιπόν, κάποιοι συνάνθρωποί μας να περάσουν ευτυχισμένα Χριστούγεννα, η ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι σε 6.000 οικογένειες με παιδιά, σε συνεργασία με το «Μπορούμε» και την «Τράπεζα Τροφίμων».

Η δράση αυτή, μια καινοτόμο ενέργεια εταιρικής υπευθυνότητας, δεν ισχύει μόνο για οικογένειες της Αθήνας, αλλά για συνανθρώπους μας σε όλη την Ελλάδα που πραγματικά το έχουν ανάγκη.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, στέκεται πάντα δίπλα στο πλευρό των Ελλήνων και θέλει για άλλη μία χρονιά να αποδείξει πως η «μαγεία» υπάρχει και πως όλοι μπορούμε να περάσουμε αξέχαστα Χριστούγεννα, ακόμη κι αν οι οικονομικές καταστάσεις είναι πολύ δύσκολες.
Μια κίνηση ανθρωπιάς που αξίζει πολλά συγχαρητήρια!

Πληροφορίες για την δράση

Η ενέργεια πραγματοποιείται, από το 2012, σε συνεργασία με το «Μπορούμε», και ξεκίνησε με την προσφορά τροφίμων για το εορταστικό γεύμα 3.000 τετραμελών οικογενειών με παιδιά. Το 2015, το πρόγραμμα διευρύνθηκε μέσα από τη συνεργασία της ΑΒ με έναν ακόμα αξιόπιστο φορέα, που αποτελεί διαχρονικό σύμμαχο της σε αντίστοιχα προγράμματα, την «Τράπεζα Τροφίμων», ενώ το 2016, η πρωτοβουλία άρχισε να πραγματοποιείται και κατά τη διάρκεια του Πάσχα.

This entry was posted on Κυριακή, Δεκέμβριος 23rd, 2018 at 11:07 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply