Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Δείτε ποιός είναι από τα Γρεβενά και 32 χρονών ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας του ΚΚΕ – Δείτε ποιοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ

18 Δεκεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Ένα από τα νεότερα και ανερχόμενα στελέχη του ΚΚΕ θα είναι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας του κόμματος στις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου.

Πρόκειται για τον νυν γραμματέα περιοχής Δυτικής Μακεδονίας Θανάση Χαστά, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στη σημερινή εκδήλωση του ΚΚΕ για την παρουσίαση όλων των υποψήφιων στη Δυτική Μακεδονία.Θανάσης Χαστάς – βιογραφικά στοιχεία

  • Μέλος του Γραφείου του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ
  • Δημοτικός Σύμβουλος Γρεβενών εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης»
  • Γεννημένος το 1986
  • Καταγωγή από τον Πόρο Γρεβενών
  • Απόφοιτος της Σχολής Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δήμαρχοι του ΚΚΕ και ο περιφερειάρχης στη Δυτική Μακεδονία, όπως ανακοινώθηκαν πριν από λίγο, σε εκδήλωση του κόμματος στην Κοζάνη:

kozanimedia

This entry was posted on Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου, 2018 at 22:05 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply