Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που βγάζουν λίγη παραπάνω κακία από τους άλλους. Είναι εκείνοι που θα δουν το ποτήρι μισοάδειο, θα «πετάξουν» την δηλητηριώδη ατάκα όταν κάνεις λάθος, και θα υπογραμμίσουν οτιδήποτε αρνητικό μόνο και μόνο επειδή… μπορούν.

Αυτοί οι αρνητικοί άνθρωποι, συνήθως, ανήκουν σε τέσσερα ζώδια.

Ποια είναι αυτά;

Παρθένος

Πιστεύει πως τα κάνει όλα τέλεια, οπότε είναι λογικό, να την «λέει» στους άλλους. Ο «δικαστής» Παρθένος νομίζει πως μπορεί να λέει στους άλλους τι κάνουν λάθος, τονίζοντας τις ατέλειές του.

Σκορπιός

Η συμπεριφορά του Σκορπιού ορισμένες φορές είναι περίεργη, με αποτέλεσμα πολλοί να τον θεωρούν κακό. Δεν είναι μισάνθρωποι, απλά περιμένουν σχεδόν πάντα το χειρότερο από τους γύρω τους. Αυτό που τους αρέσει, ιδιαίτερα, είναι να τους λένε τι να κάνουν και πώς.



Αιγόκερως

Ενα ακόμη ζώδιο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα είναι ο Αιγόκερως. Πιστεύει πως είναι πιο έξυπνος και πιο εργατικός από τους υπόλοιπους και δεν θα χάσει ευκαιρία να σου πει ότι δεν είσαι καλύτερος από εκείνον.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι στον κόσμο τους, ωστόσο, εάν τους προσβάλλεις ή προσπαθήσεις να τους αλλάξεις γνώμη, βγάζουν τόση κακία, που θα ευχόσουν να μην είχες ανοίξει το στόμα σου. Κατά τα άλλα είναι πολύ κάλοι.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.