Την Κυριακή 16-12-2018 στις 18 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Γρεβενών θα γίνει η χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών. Αμέσως μετά, στον προαύλειο χώρο του Επισκοπείου θα γίνει η φωταγώγηση της φάτνης, με την συνοδεία εορταστικών μελωδιών από όλα τα παιδιά των κατηχητικών ομάδων και των χορωδιών.



*
Την Δευτέρα 17-12-2018 στις 5.30 μ.μ. στον Ι. Ναό της Ευαγγελίστριας θα τελεστεί αρχιερατικό ευχέλαιο, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

*
Η Σχολή Αγιογραφίας της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών σε συνεργασία με τον Δήμο Γρεβενών, με αφορμή τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, θα πραγματοποιήσει την Έκθεση Βυζαντινής Αγιογραφίας με τίτλο: «Η Πορεία μίας Εικόνας».
Η έκθεση θα φιλοξενείται στον χώρο κάτω από Δημαρχείο (πρώην ‘‘Παραδοσιακό’’) από τις 17 Δεκεμβρίου 2018 μέχρι τις 13 Ιανουαρίου 2019, το πρωί (10:00-13:00) και το απόγευμα (17:00-20:00). Επίσης θα λειτουργήσουν και εκπαιδευτικά προγράμματα από τους δασκάλους της Σχολής, με προσυνεννόηση στον χώρο της Έκθεσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.