Αγνώριστος ο ΠΑΟΚ σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό ματς, γνώρισε οδυνηρή ήττα με 1-3 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μέσα στην Τούμπα.

Mάλιστα, σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η ΜΠΑΤΕ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σίγκνεβιτς.

Ετσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε από την Ευρώπη, τερμάτισε τελευταία στον όμιλο του Europa League και έχασε όλα τα παιχνίδια μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μάλιστα στο ημίχρονο ελέω του 0-3 και στο τέλος του ματς ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες για το κάκιστο θέαμα.

Η ομάδα από την Λευκορωσία ήταν πιο διαβασμένη και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο όταν μάλιστα πέτυχε και τα τρία της τέρματα με τους Σκάβις (17΄) Σίγκνεβιτς (42΄ πέναλτι, 45΄+1). ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 59΄ με τον Πρίγιοβιτς αλλά δεν αρκούσε αυτό για να πάρει μπροστά ο ΠΑΟΚ και να φθάσει σε καλύτερο αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 62΄, λόγω αποβολής του Σίγκνεβιτς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Βίντι και Τσέλσι έμειναν στο 2-2 και έτσι η Τσέλσι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ πήραν την πρόκριση για τους «32» του Europa League.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια (46′ Τόσκα), Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκας (54′ Ακπομ), Λημνιός (46′ Ουάρντα), Ζαμπά, Πρίγιοβιτς.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σερμπίσκι, Φιλίποβιτς, Πολιάκοφ, Βολκόφ, Ρίος, Ίβανιτς, Ντράγκουν (87′ Γιαμπλόνσκι), Μπαγκά, Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς, Σκάβιτς (82′ Γκορντέιτσουκ).

Η βαθμολογία:

1. Τσέλσι 16 (12-3)

2. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 9 (9-9)

3. Βίθντι 7 (5-7)

4. ΠΑΟΚ 3 (5-12)

TA ΓΚΟΛ

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.