Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα 20:00
Πολιτιστικό Κέντρο Γρεβενών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ο Δήμος Γρεβενών και ο Σύνδεσμος «ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ» Π.Ε. Γρεβενών διοργανώνουν, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γρεβενών την Τετάρτη  19 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20:00, μουσική παράσταση  που επιμελήθηκε και θα παρουσιάσει η καταξιωμένη συγγραφέας  Άννα Μπιθικώτση, με τον τίτλο: «ΨΗΛΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ».(Η παράσταση  βασίζεται στο περιεχόμενο του ομότιτλου  βιβλίου της συγγραφέως ).



Πρόκειται για μια πρωτότυπη παρουσίαση όπου ο λόγος συναντά το λυρισμό και το τραγούδι το συναίσθημα. Οι δραματοποιημένες αφηγήσεις της συγγραφέως Άννας Μπιθικώτση ζωντανεύουν επί σκηνής το περιεχόμενο και το πνεύμα του βιβλίου, ενώ περίτεχνα και ευρηματικά σε ένα πάζλ συναισθημάτων οπτικοποιημένες περιπλανήσεις και τραγούδια της μελοποιημένης μας ποίησης που ερμηνευτής τους υπήρξε  και ο Γρήγορης Μπιθικώτσης ,θα αποδώσει ο καταξιωμένος ερμηνευτής  Σωτήρης  Δογάνης  πλαισιωμένος από  τη πιανίστρια – σοπράνο Κατερίνα Μεγάλου και τη χορωδία «ΛΙΓΕΙΑ» Γρεβενών υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Νικολέτας Παπάζογλου.

Το βιβλίο στηρίζει με τις πωλήσεις του τις δράσεις και τους σκοπούς του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΥΦΛΩΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.