Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η “Πίνδος”επισκέφθηκε το Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα (εικόνες)

10 Δεκεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Στο μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, στο Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα είχαν τη χαρά να ταξιδέψουν χθες Κυριακή 9.12.2018 τα παιδικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πίνδος.

Η αντιπροσωπεία των μικρών χορευτών μας παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία στην κεντρική σκηνή του Μύλου των Ξωτικών χορούς και τραγούδια από την περιοχή των Γρεβενών, και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των θεατών.Η χαρά των μικρών χορευτών αλλά και μελών και φίλων που συνόδευσαν την αποστολή είναι μεγάλη διότι πέραν από την επιτυχημένη παρουσία τους είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο και να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις του.

Με μεγαλύτερο κέφι, επιστρέψαμε στην έδρα μας όπου έχουμε προγραμματίσει και ετοιμάζουμε για τις δικές μας εορταστικές εκδηλώσεις που θα έχουν κυρίως χρώμα Γρεβενών και θα είναι ανοιχτές στο ευρύ κοινό.

Καλές γιορτές σε όλους

Για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, 2018 at 18:20 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply