Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έκρηξη σε δυο οχήματα σε πυλωτή πολυκατοικίας στη «Γιτιά» Κοζάνης – Φωτιά και επέμβαση της Πυροσβεστικής! (video)

9 Δεκεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Eρωτηματικά για την έκρηξη

Έκρηξη σε δυο οχήματα σε πυλωτή πολυκατοικίας στη «Γιτιά» Κοζάνης προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ σε ολόκληρη τη γειτονιά.

Από την έκρηξη προκλήθηκε φωτιά που δεν επεκτάθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής, με δυο οχήματα.

Eρωτηματικά για την έκρηξη σε πυλωτή πολυκατοικίας στη ΓιτιάEρωτηματικά προκαλεί η έκρηξη σε πυλωτή πολυκατοικίας στη Γιτιά, κοντά στο χώρο του Φανού, που προκάλεσε την ολοσχερή καταστροφή των δυο αυτοκινήτων ενοίκων, τα οποία ήταν σταθμευμένα εκεί.

Αμέσως οι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης ξεκίνησαν την έρευνα για την αναζήτηση τυχόν ευρημάτων που θα συμβάλουν στην αναζήτηση της αιτίας που προκάλεσε την αρχική έκρηξη στο εξ αριστερών ΙΧ, την οποία άκουσαν οι ένοικοι της πολυκατοικίας.

«Αρχικά άκουσα μια δυνατή έκρηξη και φώναξα στη μητέρα μου, ενώ σε λίγα δευτερόλεπτα ακολούθησε δεύτερη και μετά τρίτη έκρηξη και καλέσαμε την πυροσβεστική» αναφέρει στο Kozanimedia ο 10χρονος Νίκος, που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία.

Σύμφωνα με άλλη ένοικο, αρχικά ο ήχος παρέπεμπε σε σύγκρουση αυτοκινήτων.

Μέχρι στιγμής, πάντως, ΔΕΝ έχει βρεθεί στο χώρο κάτι ύποπτο, αλλά όλα τα ενδεχόμενα θεωρούνται πιθανά.
kozanimedia

This entry was posted on Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου, 2018 at 13:29 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply