Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Η δυναμική υποψηφιότητα του Ανδρέα Πάτση με τη ΝΔ στα Γρεβενά

7 Δεκεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalpi19.gr, «κλειδωμένη» θεωρείται η υποψηφιότητα του γνωστού δικηγόρου Ανδρέα Πάτση στις λίστες της ΝΔ για την μονοεδρική περιφέρεια των Γρεβενών.

Ο κ. Πάτσης, ο οποίος είχε επιλεγεί από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ως υπεύθυνο στον Τομέα Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ, αναπτύσσει ιδιαίτερη δυναμική στο νομό Γρεβενών, καθώς πραγματοποιεί συχνές επισκέψεις στην γενέτειρά του, όπου συναντά εκπροσώπους των φορέων της περιοχής αλλά και απλούς πολίτες, προκειμένου να ενημερώνεται δια ζώσης για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.O ίδιος έχει δώσει ήδη ισχυρό πολιτικό στίγμα στον ευαίσθητο νομό της Μακεδονίας σε όλα τα επίπεδα, ενώ βρίσκεται σε διαρκή επαφή τόσο με τοπικούς κομματικούς παράγοντες όσο και με στελέχη της Πειραιώς, με τους έμπειρους της περιοχής να κάνουν λόγο για μια εξαιρετικά δυνατή υποψηφιότητα.

kalpi19

This entry was posted on Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, 2018 at 21:04 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply