Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις (8) ατόμων για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας.



Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:

  • πρωινές ώρες της (05-12-2018) σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, 51χρονος αλλοδαπός, διότι μετέφερε-προωθούσε προς το εσωτερικό της χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, 22χρονο παράτυπο αλλοδαπό, ο οποίος επίσης συνελήφθη για κατοχή διαβατηρίου με πλαστή σφραγίδα εισόδου. Κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, (3) κινητά τηλέφωνα, (2) κάρτες SIM, ένα διαβατήριο και το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.
  • πρωινές ώρες της (05-12-2018) στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας συνελήφθη ανήλικος ημεδαπός, ηλικίας 16 χρονών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Συγκεκριμένα, ο 16χρονος σε προγενέστερο χρόνο είχε προμηθεύσει σε έτερο ανήλικο, έναντι χρηματικής αμοιβής, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Συνεχιζόμενης της έρευνας βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε στην κατοχή του, μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.
  • πρωινές ώρες της (05-12-2018) στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας συνελήφθησαν 69χρονος ημεδαπός και 56χρονη αλλοδαπή, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν δύο (2) εντάλματα προσωρινής κράτησης της κας. Ανακρίτριας Πρωτοδικών Φλώρινας, για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απάτη κατά συναυτουργία, (σχετικό το από 08-11-2018 Δελτίου Τύπου που αφορούσε εξιχνίαση -36- περιπτώσεων απάτης σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ημεδαπών που διαπράχθηκαν στην περιοχή της Φλώρινας ) .
  • πρωινές ώρες της (05-12-2018) στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, συνελήφθη 54χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Α΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός (1) έτους και (3) μηνών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.
  • πρωινές ώρες της (05-12-2018) σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου, συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, για παράνομη είσοδο στη χώρα. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοΐου.
  • απογευματινές ώρες της (05-12-2018) σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, συνελήφθη 30χρονος αλλοδαπός, για παράνομη είσοδο στη χώρα. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών.




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.