Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών: “Για την απένταξη πέντε (5) οικισμών που δεν χαρακτηρίζονται ως περιοχές με φυσικούς περιορισμούς” …

4 Δεκεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Θα περιμέναμε από κάποιους λαλίστατους κατά τα άλλα και στους δύο Δήμους των Γρεβενών, να προσδιορίσουν και τα αίτια της κατ’ αρχήν απένταξης όλων των οικισμών της ΠΕ Γρεβενών, από τον χαρακτηρισμό ως περιοχές με φυσικούς περιορισμούς.

Δεν το κάνουν διότι γνωρίζουν ότι αγγίζουν τους δικούς τους εκλεκτούς, που όταν το 2013 ψηφίστηκε ο κανονισμός της ΕΕ και υιοθετήθηκαν τα κριτήρια, αυτοί προφανώς αγρόν ηγόραζαν.

Τώρα διατείνονται ότι έλυσαν και το πρόβλημα, αφού όπως είναι συνηθισμένοι θεωρούν ότι όλα λύνονται πολιτικά, αρκεί να κάνεις μία συνάντηση και να παραδώσεις μια έκθεση ιδεών με ολίγη από επιστήμη.Ενημερώνουμε τους αγρότες των πέντε οικισμών, που προς το παρόν δεν χαρακτηρίζονται ως περιοχές με φυσικούς περιορισμούς, πως, όπως και το προηγούμενο διάστημα, γίνεται μια τεράστια προσπάθεια ώστε να εξευρεθούν τα κριτήρια που θα είναι αποδεκτά από την Ευρωπαική Επιτροπή . Εάν αυτό δεν καταστεί εφικτό τότε η λύση θα αναζητηθεί στην αλλαγή των κριτηρίων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού ο οποίος δεν προβλέπει κανένα κοινωνικό κριτήριο.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Γρεβενών
Οργάνωση Μελών Δεσκάτης

This entry was posted on Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, 2018 at 16:02 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply