Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Διάψευση υποψηφιότητας Γρηγόρη Καρανάσιου: «Οι νέοι άνθρωποι με το όραμα και τις φρέσκες ιδέες τους, είναι εκείνοι που μπορούν να δώσουν ώθηση-προοπτική-ανάπτυξη και ελπίδα για το μέλλον» …

Δεκέμβριος 3rd, 2018 by Χρήστος Μίμης

Με αφορμή την αναγραφή του ονόματος μου σε τοπικό site, ως υποψηφίου σε συγκεκριμένο συνδυασμό

Τοπικής αυτοδιοίκησης, χωρίς καν να ερωτηθώ- όπως στοιχειωδώς η δημοσιογραφική δεοντολογία υπαγορεύει, θα ήθελα να κάνω μια σύντομη τοποθέτηση.

Η ενασχόληση με τα κοινά δεν είναι επάγγελμα και προφανώς όχι μέσον προσωπικής ανέλιξης και βολέματος, αλλά προσφορά και Μόνο προσφορά στον τόπο.Οι νέοι άνθρωποι με το όραμα και τις φρέσκες ιδέες τους, είναι εκείνοι που μπορούν να δώσουν ώθηση-προοπτική-ανάπτυξη και ελπίδα για το μέλλον. Οι δοκιμασμένες και σε αρκετές περιπτώσεις αποτυχημένες επιλογές, καλό θα ήταν να κάνουν στην άκρη και να δώσουν τόπο και χώρο στο καινούργιο που έρχεται.

Στην πολιτική είναι καλό να γνωρίζεις πώς, πότε και γιατί, μπαίνεις, αλλά πρέπει πολύ καλύτερα να γνωρίζεις πως και πότε βγαίνεις.

Οι πολίτες πλέον, μετά τις σκληρές δοκιμασίες των τελευταίων χρόνων, έχουν αποκτήσει ισχυρά πολιτικά αισθητήρια και θα είναι αυστηροί κριτές και ιδιαίτερα επιφυλακτικοί στις επιλογές τους από εδώ και μπρός .

Δεν φιλοδοξώ και δεν είμαι υποψήφιος σε κανένα συνδυασμό , όπως ανακριβώς έχει γραφεί. Ως απλός όμως πολίτης μπορώ νομίζω να έχω άποψη, να την εκφράζω δημόσια και να κάνω τις επιλογές μου, βάσει των απλών αρχών που παραπάνω έχω αναπτύξει.

Γρεβενά 03-12-2018

Γρηγόρης Καρανάσιος

Μαθηματικός

Πρώην Προέδρος ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας

Γρεβενών

This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 3rd, 2018 at 23:15 and is filed under ΑΡΘΡΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΗΜΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply