Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γρεβενά || Ξεκίνησε η Έκθεση των δημιουργιών των μαθητών του σχολείου: Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γρεβενών (εικόνες + video)

Δεκέμβριος 3rd, 2018 by Χρήστος Μίμης

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γρεβενών, παρουσίασε την Δευτέρα (3-12), την έκθεση των δημιουργιών των μαθητών του σχολείου.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, o εκπρόσωπος της Μητρόπολης Γρεβενών, πατέρας Χρήστος Κούρτης, ο Αντιπεριφερειάρχης (Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού) Αντώνης Δασκαλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος, Χρήστος Πέτρου, ο Πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Γρεβενών, Στέργιος Πουρνάρας, Εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας, οι εκπαιδευτές του Εργαστηρίου, αλλά και απλοί πολίτες που θαύμασαν τα έργα των παιδιών.
Ο Διευθυντής του Εργαστηρίου Κωνσταντίνος Τζάτζης, καλωσορίζει τον κόσμο. Στην συνέχεια πήραν τον λόγο ο πάτερ Χρήστος, ο Αντιπεριφερειάρχης, και ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών:
Τα έργα των μαθητών, βρίσκονται εκτεθειμένα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας Γρεβενών, έναντι του Καφέ 535 και η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018.

Εικόνες:

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ
This entry was posted on Δευτέρα, Δεκέμβριος 3rd, 2018 at 21:07 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΑΙΔΙ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply