Ειδοποίηση από την ΑΑΔΕ για οφειλή του πατέρα του, ο οποίος έχει πεθάνει εδώ και 20 χρόνια, έλαβε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, πρόεδρος της Κοινότητας Πολυνερίου Τρικάλων.

Ο κ. Βλαχοδήμος έλαβε ειδοποιητήριο για οφειλή 115 ευρώ, που με τις προσαυξήσεις ανέρχεται σε 195 ευρώ.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr ο πατέρας του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, ο μακαριστός ιερέας Ευθύμιος Βλαχοδήμος «εκοιμήθη» το 1998.

Μετά τα όσα προκάλεσε η είδηση, ο προϊστάμενος του Δικαστικού Τμήματος της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων, Θοδωρής Αλέκος, εξηγεί γιατί ο μακαριστός πατέρας του κ. Βλαχοδήμου θεωρείται «φορολογικά ζωντανός»: «Για εμάς ο π. Ευθύμιος Βλαδοχήμος θεωρείται “φορολογικά ζωντανός”, καθώς η οφειλή που βεβαιώθηκε προέρχεται από χρέος προς τη ΔΕΗ, όπου οι οικείοι του δεν έχουν αλλάξει τα στοιχεία του λογαριασμού. Εμείς στέλνουμε τα ειδοποιητήρια αυτά προκειμένου να δώσουμε περιθώριο στους ανθρώπους ή στους συγγενείς τους εντός 30 ημερών να κλείσουν τις εκκρεμότητές τους και δεν προχωράμε απευθείας σε κατασχέσεις».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.