Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Βγήκε από τη φυλακή η 53χρονη καθαρίστρια -Η απόφαση του δικαστηρίου (video)

28 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Την αποφυλάκιση της 53χρονης καθαρίστριας αποφάσισε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Λάρισας.

Στο Εφετείο εκδικάστηκε σήμερα η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής 10ετούς κάθειρξης που έχει επιβληθεί στην καθαρίστρια από τον Βόλο ως «καταχραστής του Δημοσίου».Υπενθυμίζεται πως η 53χρονη γυναίκα παραποίησε το απολυτήριο Δημοτικού για να βρει δουλειά στην υπηρεσία καθαριότητας σχολείου. Η 53χρονη κρατείτο στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Η γυναίκα αποφυλακίζεται για λόγους υγείας, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στον Άρειο Πάγο.

Εξερχόμενος του δικαστηρίου ο δικηγόρος της 53χρονος, Γιώργος Σινέλης, υποστήριξε πως «κατά την άποψή μου δεν υφίσταται απάτη διότι και η απάτη έχει παραγραφεί», ενώ προσέθεσε πως η πελάτισσά του «παρείχε την υπηρεσία της και υπήρξε ισάξια παροχή υπηρεσίας οπότε είτε 5η Δημοτικού, είτε 6η Δημοτικού, δεν παίζει κανέναν ρόλο στην παροχή της υπηρεσίας». Ο κ. Σινέλης εξέφρασε, επιπλέον, την αισιοδοξία πως και ο Αρειος Πάγος θα κάνει δεκτή την αναίρεση που έχει ασκηθεί.

Από την πλευρά της, η κόρης της καθαρίστριας, Νίκη Τσιαντάκη, δήλωσε ευχαριστημένη από την απόφαση του δικαστηρίου, αλλά και του κόσμου που συμπαραστάθηκε στην οικογένειά της.

Την περασμένη εβδομάδα η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, ζήτησε να διαβιβαστεί σε εκείνη η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου προκειμένου να τη μελετήσει για να κινηθούν οι διαδικασίες της αναίρεσης, ενώ και οι συνήγοροι της 53χρονης κατέθεσαν αίτηση αναίρεσης.

iefimerida

This entry was posted on Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου, 2018 at 13:03 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΕΡΓΑΣΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply