Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Με έγκριση ΑΣΕΠ προσλήψεις στο χιονοδρομικό Βασιλίτσας

27 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Το πράσινο φως άναψε το ΑΣΕΠ για προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη εποχικών αναγκών του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας και για χρονική διάρκεια έως τέσσερις μήνες.

Ειδικότερα σύμφωνα με ΚΥΑ οι προσλήψεις εγκρίνονται για την κάλυψη των εποχικών αναγκών του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου με την επωνυμία «Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας».

Οι προσλήψεις του εποχικού προσωπικού θα γίνουν με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 4 μήνες, για το έτος 2018-2019.Η έγκριση δόθηκε μετά από θετική γνωμοδότηση του ΑΣΕΠ περί πρόσληψης προσωπικού για εποχικές ανάγκες του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας. αλλά και την βεβαίωση του ΑΣΕΠ με την οποία γίνεται δεκτό το αίτημα του Ε.Χ.Κ. Βασιλίτσας για τη σύναψη μίσθωσης έργου ΠΕ Ιατρών.

Ο αριθμός του προσωπικού κατά κατηγορία και κλάδο, για την κάλυψη των ανωτέρω αναγκών καθορίζεται ως ακολούθως:

dikaiologitika

This entry was posted on Τρίτη, 27 Νοεμβρίου, 2018 at 14:10 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply