Με αφορμή την Black Friday και προκειμένου να αποφευχθούν παραπλανητικά φαινόμενα, αφενός, και αφετέρου να βοηθηθούν οι καταναλωτές στον προγραμματισμό τους έκανε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου  και Προστασίας Καταναλωτή.

Το τμήμα Παρατηρητηρίων Τιμών της Γενικής Γραμματείας  διεξήγαγε έρευνα τιμών σε δείγμα προϊόντων τεχνολογίας.



Οι τιμές ελήφθησαν μέσω επιτόπιας έρευνας σε καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών της Αθήνας αλλά και μέσω αποστολής στοιχείων τιμών από τις ίδιες τις εταιρείες εμπορίας.

Οι εν λόγω τιμές είναι αυτές που ίσχυαν την Παρασκευή 16/11/2018 και αφορούν σε περίπου 870 είδη κινητών τηλεφώνων, τηλεοράσεων smart, tablets και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τη Black Friday την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου ακολουθεί και η Cyber Monday με τις προωθητικές να αφορούν τα προϊόντα τεχνολογίας.

Οι καταναλωτές και κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να «κατεβάσει», σε επεξεργάσιμη μορφή, τις κατωτέρω τιμές στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Δείτε σε excel τις τιμές των ηλεκτρονικών ειδών (laptops, tv, tablets, κινητά), όπως τις κατέγραψε το υπουργείο.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.