Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μοσκοβισί: Μην περιμένετε δυσάρεστη έκπληξη στην έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα

20 Νοεμβρίου, 2018 by Σταματίνα

Η Ελλάδα δεν αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης στην έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup τη Δευτέρα, παρόλα αυτά, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δέχθηκαν σχετική ερώτηση.

Ο Πιερ Μοσκοβισί δεν θέλησε να κάνει αποκαλύψεις για την έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα, την Τετάρτη. Ομως, τόνισε «Μην περιμένετε δυσάρεστη έκπληξη, δεν θα υπάρχει». Παράλληλα σημείωσε ότι η συνεργασία με την Αθήνα είναι εξαιρετικά θετική.

Από την πλευρά του, ο Μάριο Σεντένο σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν ήταν στην ατζέντα των δύο τελευταίων συνεδριάσεων των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης. «Η Ελλάδα δεν έλαβε καμία επιστολή από την Κομισιόν για τον προϋπολογισμό. Ξέρουμε τι σημαίνει αυτό», δήλωσε ο επικεφαλής του Eurogroup.

«Είμαστε σίγουροι ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει τη διαδικασία των μεταρρυθμίσεων και θα πετύχει τις δεσμεύσεις τα επόμενα χρόνια, ώστε η Ελλάδα να είναι ένα πραγματικό success story στο μέλλον», κατέληξε ο Σεντένο.

 

 

 

iefimerida

loading…

This entry was posted on Τρίτη, 20 Νοεμβρίου, 2018 at 08:06 and is filed under ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply