Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κώστας Μασμανίδης (έφορος παιδικού και εφηβικού τμήματος Πρωτέα Γρεβενών) στο Top Channel: Στα Γρεβενά, υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε το Μπάσκετ. Πιστεύω ότι και το παιδικό και το εφηβικό θα είναι στην τελική φάση. Η ομάδα των ανδρών έχει ως στόχο την άνοδο» (video)

20 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Ο έφορος του παιδικού και εφηβικού τμήματος του Πρωτέα Γρεβενών, Κώστας Μασμανίδης, ήταν ο καλεσμένος στην αθλητική εκπομπή, του Top Channel «Σπορ Ραντεβού» με τον Θανάση Τέγο.

Στην αρχή της εκπομπής μίλησε για τη Γ΄ Εθνική Μπάσκετ και τον Πρωτέα, αλλά και για τα μικρότερα τμήματα.«Στα Γρεβενά, υπάρχουν άνθρωποι που αγαπάνε το Μπάσκετ. Όταν αγαπάς κάτι το πετυχαίνεις. Πιστεύω ότι και το παιδικό και το εφηβικό θα είναι στην τελική φάση. Η ομάδα των ανδρών έχεις ως στόχο την άνοδο. Υπάρχει μια νοικοκυρεμένη διοίκηση», τόνισε ο κ. Μασμανίδης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

This entry was posted on Τρίτη, 20 Νοεμβρίου, 2018 at 09:03 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply