Η ευγενική χειρονομία των οικογενειών Κωνσταντίνου Μητσιόπουλου & Αργύρη Βανδή να διαθέσουν την Κινηματογραφική Μηχανή του Κινηματογράφου ´´ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ´´ που επι 35 χρόνια μας χάρισε μαγικές προβολές στο παρελθόν, είναι άξια συγχαρητηρίων, επαίνων και ευχαριστιών.
Γιά εμάς τους παλαιότερους το ´´ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ´´ήταν ένα άλλο ´´ΣΙΝΕΜΑ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ´´ που ομόρφυνε τις νύχτες μας, σε μιά πόλη μικρή, άχαρη, χωρίς διεξόδους καί πολιτιστικές αποδράσεις. Στην αίθουσα του ´´ ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ ´´ φιλοξενήθηκαν εκατοντάδες προβολές της Κινηματογραφικης Λέσχης του Χιονοδρομικού & Ορειβατικού Συλλόγου Γρεβενών καί με την ευκαιρία της επικοινωνίας, ως υπεύθυνη της Κ.Λ. επί σειρά ετών θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του.



Τέλος εκτιμώ ότι οι ´´ ΜΙΚΡΕΣ ΜΟΥΣΙΑΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ´´, που εγκαινιάστηκαν στις 16 Αυγόυστου 2018 προκάλεσαν τη διάθεση των Πολιτών γιά προσφορά κειμηλίων καί θα υπάρξει συνέχεια. Συνέχεια που θα μας επανασυνδέσει με το παρελθόν μας καί τις παραδόσεις μας. Είναι ανάγκη, έστω καί τώρα να αφυπνιστούμε γιατί χωρίς παρελθόν δεν έχουμε μέλλον.

Ευαγγελία Μπόγκια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.