Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Εκλογές για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία»

Νοέμβριος 16th, 2018 by Χρήστος Μίμης

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται από την Πέμπτη  η ιστοσελίδα του συνδυασμού «αλλάζουμε πορεία» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, στην ακόλουθη διεύθυνση: www.allazoumeporeia.gr.Μέσα από τη σύγχρονα σχεδιασμένη σελίδα για την όσο το δυνατό πιο εύκολη πλοήγηση του αναγνώστη, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα και έγκαιρα για όλες τις δράσεις και ανακοινώσεις του συνδυασμού, με πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό να τις συνοδεύει.

Παράλληλα κυρίαρχη θέση σε αυτή καταλαμβάνει η διακήρυξη των αρχών του συνδυασμού, ενώ παρατίθεται το βιογραφικό του υποψήφιου περιφερειάρχη. Σύντομα θα εμπλουτιστεί και με τα βιογραφικά των μελών του συνδυασμού.

Τέλος βασικό χαρακτηριστικό της είναι η διαδραστικότητα καθώς δίνεται βήμα στους πολίτες με σκοπό την αμφίπλευρη επικοινωνία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

This entry was posted on Παρασκευή, Νοέμβριος 16th, 2018 at 11:08 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply