Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Γιώργος Κασαπίδης: “Ζητώ την ενεργοποίηση της Ακαδημαϊκής Κοινότητας κατά της ανεργίας στη Δ. Μακεδονία”

15 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Τις θέσεις και τις προτάσεις του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας για θέματα ανάπτυξης και καινοτομίας συζήτησε διεξοδικά με τους Διευθυντές των αναγνωρισμένων εργαστηρίων του ιδρύματος ο βουλευτής Κοζάνης Γιώργος Κασαπίδης.

Παράλληλα ζήτησε τη συνεργασία και ενεργοποίηση της ακαδημαϊκής κοινότητας στον πόλεμο κατά της ανεργίας στη Δυτική Μακεδονία, δεδομένου ότι αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους πολίτες στην Περιφέρειά μας.Ανταποκρινόμενοι θετικά από την πλευρά τους οι Διευθυντές των εργαστηρίων του ΤΕΙ στο κάλεσμα του βουλευτή, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την πρόταση συνεργασίας και από κοινού καθόρισαν το αρχικό πλαίσιο δράσεων με σκοπό να προκύψουν άμεσα χειροπιαστά αποτελέσματα για το καλό του τόπου.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

This entry was posted on Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου, 2018 at 14:19 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply