Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συζήτηση για την πορεία των διαδικασιών ενοποίησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Τ.Ε.Ι. και τη δημιουργία του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

14 Νοεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Συναντήθηκαν σήμερα, 14/11/2018, οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, Γρεβενών:     Μπγιάλας Χρήστος, Καστοριάς:     Τελιγιορίδου Ολυμπία, Υφ. Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Κοζάνης:       Δημητριάδης Μίμης, Μουμουλίδης Θέμης, Θεοφύλακτος Γιάννης, Ντζιμάνης Γιώργος, Φλώρινας:     Σέλτσας Κωνσταντίνος, με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κ. Κώστα Γαβρόγλου, και την Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, κα. Μερόπη Τζούφη, όπου συζήτησαν για την πορεία των διαδικασιών ενοποίησης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Τ.Ε.Ι. και τη δημιουργία του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα στην οποία επιβεβαιώθηκε ότι οι διαδικασίες ενοποίησης οδεύουν προς ολοκλήρωση.

Ενημέρωσα τον Υπουργό για τη συνεδρίαση και τη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου των Γρεβενών για τη λειτουργία του νέου Πανεπιστημίου της Δυτικής Μακεδονίας και του υπενθύμισα την πρόταση που του έχω υποβάλει για τρία τμήματα στα Γρεβενά με τη διατήρηση του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Εντείνουμε τις προσπάθειες μας με στόχο να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες έως το τέλους του έτους.

Μπγιάλας Χρήστος

This entry was posted on Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου, 2018 at 20:15 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply