H παράδοση δεν σταματά. Οι παραγωγοί χρησιμοποιούν μικρά αλλά και σύγχρονα αποστακτήρια για να βγάλουν την παραγωγή τους.
Το τσίπουρο στο αποστακτήριο του Κωνσταντίνου Παπαθανασίου στον Ταξιάρχη Γρεβενών, είναι μια μοναδική ιεροτελεστία..
Το βράδυ του Σαββάτου (10-11), βρεθήκαμε εκεί, καλεσμένοι του Κωνσταντίνου Τσιάλτα, όπως και άλλοι φίλοι του.
Μιλά ο “καζανάρχης” :

Δείτε  την διαδικασία της παραγωγής, με εικόνες:

Πολλές εικόνες στον ΑΕΤΟ




Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.