Βλαχοδήμος, Μασούρας, Κούτρης οι πρωτοεμφανιζόμενοι σε αποστολή της Εθνικής κατ’ επιλογή Αναστασιάδη – Δεν συμπεριλήφθηκαν για τα παιχνίδια με Φινλανδία και Εσθονία οι Καρνέζης, Χριστοδουλόπουλος, Τζιόλης και Τζαβέλλας


Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Γιώργος Μασούρας (Πανιώνιος) και Λεονάρντο Κούτρης (Ολυμπιακός) μπήκαν για πρώτη φορά στο κάδρο της Εθνικής, ενώ αντίθετα βγήκαν οι Ορέστης Καρνέζης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Γιώργος Τζαβέλλας.

Έτσι, συνοψίζονται οι πρώτες κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού Άγγελου Αναστασιάδη εν όψει των εντός έδρας αγώνων με Φινλανδία (15/11) και Εσθονία (18/11) για το Nations League.

Χρήζει επισήμανσης ότι ύστερα από έξι χρόνια έμεινε εκτός ο Ορέστης Καρνέζης, αφού η τριάδα των τερματοφυλάκων αποτελείται πλέον από τους Βασίλη Μπάρκα, Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Παράλληλα, ο Αναστασιάδης επανέφερε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Ανδρέα Σάμαρη, αλλά και τον Δημήτρη Σιόβα.

Από κει και πέρα δεν κλήθηκαν οι Τάσος Δώνης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Κώστας Σταφυλίδης που έχουν ταλαιπωρηθεί φέτος από τραυματισμούς.



Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας (ΑΕΚ), Πασχαλάκης (ΠΑΟΚ), Οδ. Βλαχοδήμος (Μπενφίκα), Μανωλάς (Ρόμα), Παπασταθόπουλος (Άρσεναλ), Σιόβας (Λεγανές), Λαμπρόπουλος (ΑΕΚ), Μπακάκης (ΑΕΚ), Τοροσίδης (Ολυμπιακός), Κούτρης (Ολυμπιακός), Δ. Γιαννούλης (Ατρόμητος), Σάμαρης (Μπενφίκα), Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός), Μάνταλος (ΑΕΚ), Πέλκας (ΠΑΟΚ), Μπακασέτας (ΑΕΚ), Φορτούνης (Ολυμπιακός), Κουρμπέλης (Παναθηναϊκός), Ζέκα (Κοπεγχάγη), Μασούρας (Πανιώνιος), Μήτρογλου (Μαρσέιγ), Κουλούρης (Ατρόμητος), Καρέλης (ΠΑΟΚ).

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.