Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 29-10-2018 για το ίδιο αδίκημα

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, ακόμη τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν στην πόλη των Γρεβενών και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος είχε συλληφθεί την 29-10-2018 για το ίδιο αδίκημα (σχετικό το από 30-10-2018 Δ.Τ. Γρεβενών: Σύλληψη 57χρονου ημεδαπού στα Γρεβενά για κλοπή).



Αναλυτικότερα, μετά από συστηματική έρευνα των αστυνομικών, προέκυψε ότι από το Δεκέμβριο του 2016 έως τον Ιούλιο του 2018 ο 57χρονος, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, διέπραξε ακόμη τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπής σε βάρος ημεδαπών γυναικών και ανδρών, ηλικίας από 44 έως 62 ετών. Συγκεκριμένα, ο 57χρονος αφαίρεσε συνολικά, μέσα από συρτάρια γραφείων καθώς και από τσάντες, το χρηματικό ποσό των 10.250 ευρώ.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις κλοπών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.