Δυο Έλληνες τρύπωσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στον υπόγειο αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του παραγωγού σε περιοχή της Κοζάνης και «σήκωσαν» συνολικά έξι κιλά νωπών στημόνων κρόκου αξίας 2.740 ευρώ

Το «χρυσάφι της ελληνικής γης», όπως αποκαλείται ο διάσημος παγκοσμίως για το χρώμα, το άρωμα, τις φαρμακευτικές και αφροδισιακές του ιδιότητες κρόκος Κοζάνης, έβαλαν στο μάτι δυο νεαροί που αποφάσισαν να «χτυπήσουν» έναν 54χρονο παραγωγό.



Οι δυο Έλληνες, ένας 23χρονος και ένας 24χρονος, τρύπωσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στον υπόγειο αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού του παραγωγού σε περιοχή της Κοζάνης και «σήκωσαν» συνολικά έξι κιλά νωπών στημόνων κρόκου αξίας 2.740 ευρώ. Αν αναλογιστεί κάποιος ότι η τιμή πώλησης του κρόκου σε σκόνη μπορεί να ξεπεράσει τα 2.000 ευρώ το κιλό, αντιλαμβάνεται το ύψος της ζημιάς του 54χρονου!

Για καλή τύχη του παραγωγού, πάντως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τους δράστες το ίδιο μεσημέρι, τους συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή τους τούς κλεμμένους βολβούς. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης που τους άσκησε δίωξη για κλοπή.

anatakti

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.