Ρεπορτάζ του “ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ”

Σε ενθουσιώδες κλίμα, στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, το
εναρκτήριο λάκτισμα της προεκλογικής εκστρατείας του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη. Η εκδήλωση είχε πανηγυρικό χαρακτήρα και το «παρών» σε αυτή έδωσε αρκετός κόσμος από την ευρύτερη περιοχή, φίλοι και υποστηρικτές από όλη την περιφέρεια, στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αυτοδιοικητικοί και πλήθος πολιτών.
Ο Γιώργος Κασαπίδης έκανε την παρουσίαση της ονομασίας του συνδυασμού του και της διακήρυξης των αρχών του, καλώντας τον κόσμο της Δυτικής Μακεδονίας να συσπειρωθεί γύρω από τη νέα αυτή προσπάθεια με στόχο η περιφέρεια να αλλάξει σελίδα, και να βγει μπροστά στο δρόμο της ανάπτυξης. Το όνομα του συνδυασμού είναι «Αλλάζουμε πορεία», με σύνθημα «με πίστη στις ανθρώπινες αξίες». Το στοίχημα είναι μεγάλο και ο Γιώργος Κασαπίδης δηλώνει «παρών», καταθέτοντας τις προτάσεις του για την επόμενη μέρα. Από το κατάμεστο αμφιθέατρο της Λέσχης Ποντιακού Ελληνισμού ο Γιώργος Κασαπίδης έθεσε τους άξονες και τις προτεραιότητές του για τον δεύτερο βαθμό της αυτοδιοίκησης στη Δυτική Μακεδονία στους τομείς που άπτονται της καθημερινότητας του πολίτη και όχι μόνο.
«Μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο μαζί, διεκδικώντας μια αλλαγή, ένα καλύτερο μέλλον, μέσα από κοινή συμπόρευση», είπε στην έναρξη της ομιλίας του ο Γιώργος Κασαπίδης, απευθυνόμενος προς τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του, προσθέτοντας πως «η σχέση μου με τους περισσότερους από εσάς ξεκινά πολύ πριν από την πολιτική. Γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε σε αυτό τον τόπο, γνωριζόμαστε με τους περισσότερους από παιδιά και αγωνιούμε για τα ίδια στοιχήματα. Είτε είναι καθημερινά, μεσοπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα, όλα λειτουργούν, συσσωρεύονται , προσδιορίζοντας το παρόν μας και το μέλλον μας, αλλά και των γενεών που θα μας διαδεχθούν».



Στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Γιώργος Κασαπίδης έκανε λόγο για «συγκινητική και αθρόα συμμετοχή των εθνομακεδόνων», λέγοντας πως «αυτή η συγκινητική παρουσία του κόσμου με τιμάει βαθύτατα και με γεμίζει σιγουριά και δύναμη να κάνουμε από κοινού τον αγώνα για την αλλαγή που χρειάζεται για τη Δυτική Μακεδονία, για ένα καλύτερο μέλλον, με σιγουριά και προοπτική για τις νέες γενιές». Επίσης, ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό αγώνα σε όσους συμμετέχουν στην προσπάθεια για να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο στη Δυτική Μακεδονία, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

το λογότυπο του συνδυασμού







e-ptolemeos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.