Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Grevena TV || Υπό κατάληψη τα Λύκεια στα Γρεβενά (video)

30 Οκτωβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Σε κατάληψη βρίσκονται από την Τρίτη (30-10), όλα τα λύκεια της πόλης των Γρεβενών (1ο και 2ο ΓΕΛ και 1ο ΕΠΑΛ), διαμαρτυρόμενοι για το νέο νομοσχέδιο για την Παιδεία του Υπουργού κ. Γαβρόγλου.Στην πορεία, συμμετείχαν μαθητές του ΕΠΑΛ Γρεβενών και του 2ου ΓΕΛ Γρεβενών:

Ο μαθητές ανέφεραν στο Star-fm.gr:
Τους επιστρέφουμε το νομοσχέδιό τους που θα μας βάζει να δίνουμε πανελλαδικές εξετάσεις x 2, που θα μας φορτώσει ακόμα περισσότερο με άγχος, τρέξιμο και παπαγαλία. Πετάμε στα σκουπίδια το απαράδεκτο νομοσχέδιό τους, που είναι η χαρά των φροντιστηρίων, που φτιάχνει ένα σχολείο που θα μας κοιτάει ακόμα περισσότερο στην τσέπη, που θα μας στερεί και επίσημα πλέον πολύτιμες γνώσεις για τη ζωή μας και θα μας βάζει το μαχαίρι στο λαιμό για να πάρουμε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μας από πιο νωρίς και με λιγότερες επιλογές.


Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τον αγώνα για ένα σχολείο που θα μας μορφώνει και δεν θα μας εξοντώνει.
Για ένα σχολείο χωρίς διακρίσεις, χωρίς εμπόδια. Που θα δίνει ολόπλευρη γνώση σε όλους. Για ένα σχολείο στο οποίο θα είμαστε δημιουργικοί και όχι αριθμοί ονομάτων για τα απουσιολόγια, που δε θα μας κοιτάει στην τσέπη, για παιδεία που δεν θα είναι εμπόρευμα” .

This entry was posted on Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, 2018 at 14:51 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply