Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που θα γίνουν οι καλύτεροι σύζυγοι -Για εσένα που σκέφτεσαι το γάμο

20 Οκτωβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Τι κοιτάς σε κάποιον όταν ψάχνεις το ιδανικό ταίρι;
Ομορφιά, προσωπικότητα, πλούτη; Ή μήπως το ζώδιο;

Κι όμως, τα άστρα και τα ζώδια μπορούν να μας πουν πολλά για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά του άλλου.Ας πούμε ότι είσαι καιρό με κάποιον και θες να δεις που πάει η κατάσταση. Εσύ θες κάτι σοβαρό που φτάνει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας. Η άλλη πλευρά όμως τι θέλει και τι μπορεί (κυρίως);

Πες μας το ωροσκόπιό του να σου πούμε αν θα γίνει καλός σύζυγος.

Βρήκαμε τα 6 ζώδια που κάνουν τους καλύτερους συζύγους και στους παρουσιάζουμε, όπως τα διαβάσαμε στο yourtango.com.

Ταύρος 

Είναι σταθερός και πιστός. Δεν θέλει να απατήσει καθώς του αρέσει η σταθερότητα. Θα σε τιμά και θα σε σέβεται. Μιλάει και το μόνο που θέλει είναι να ζήσει σαν πιστός σύντροφος με τη γυναίκα που αγαπά.

via GIPHYΤοξότης

Είναι φοβερά ρομαντικός και θα σε κάνει ευτυχισμένη. Είναι πιστός και δίνει αγάπη, αν και ζηλεύει πολλές φορές. Έχει μεγάλη καρδιά και ψυχή και δεν θα βρεις άλλον να σε θέλει περισσότερο.

Ιχθύες 

Σου δίνει ευχαρίστηση σε όλα τα επίπεδα. Παίρνει τον ρόλο του ως σύζυγος πολύ σοβαρά ενώ του αρέσει η ιδέα να δίνει οικονομική ασφάλεια στο νοικοκυριό. Θα σου φέρει λουλούδια, θα σου μαγειρέψει και θα κάνετε τέλειο σεξ. Μπορεί να γίνει πολύ ευαίσθητος μερικές φορές.

Αιγόκερως

Είναι γεννημένος να σε φροντίζει, οικονομικά και συναισθηματικά. Μπορεί να τσακωθείτε για τα λεφτά, αλλά είναι πιστός σύντροφος. Έχει μόνο μάτια για σένα αλλά ίσως θα έπρεπε να χαλαρώσει.

Λέων

Θα σε κάνει να γελάς με την ψυχή σου. Μπορείς να περάσεις την ζωή σου μαζί του καθώς είναι πιστός και υποστηρικτικός.

Καρκίνος 

Είναι πολύ καλοί σύντροφοι και σπιτόγατοι. Είναι ευγενικοί αλλά πρέπει να τους βγάζεις και να τους κυκλοφορείς καμιά φορά.

This entry was posted on Σάββατο, 20 Οκτωβρίου, 2018 at 23:11 and is filed under ΖΩΔΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply