Σε μια πολύ κακή βραδιά της η Ελλάδα ηττήθηκε με 2-0 στο Τάμπερε από την Φινλανδία και έτσι μένει εκτός… κόλπου πρόκρισης στο Nations League.

Στο 46′ ο Σόιρι μετά από τραγική συμπεριφορά της άμυνας και δη των Μανωλά-Τζαβέλλα άνοιξε το σκορ, ενώ στο 89′ ο Καμαρά από κοντά… εκτέλεσε τον Μπάρκα για το 2-0 της Φινλανδίας που έκανε το 4Χ4 στον όμιλο.

Ο Μίχαελ Σκίμπε παρουσίασε μια πολύ κακή ομάδα για ακόμη ένα ματς και πλέον τίθεται θέμα παραμονής του στον πάγκο, μιας και υπάρχουν πολλοί εντός ΕΠΟ που αμφισβητούν ότι μπορεί να… ανεβάσει επίπεδο την Ελλάδα με το υπάρχον υλικό.

Η Εθνική μας ομάδα λίγες μέρες μετά την μετριότητα εμφάνιση κόντρα στους Ούγγρους (παρά την νίκη με 1-0), παρουσίασε ένα κάκιστο πρόσωπο στο Τάμπερε κόντρα στην Φινλανδία, ηττήθηκε «καθαρά» με 2-0 από τους Σκανδιναβούς με αποτέλεσμα η πρώτη θέση στον όμιλο του Nations League να μοιάζει πλέον με… όνειρο.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (Κανέρβα): Χραντέτσκι, Αραγιούρι, Τόιβιο, Καμαρά, Σόιρι (86′ Πίρινεν), Σπαρβ, Ουρόνεν, Λουντ, Τουόμινεν (91′ Καργιαλάινεν), Ραϊτάλα, Πούκι (12′ Σκραμπ)

ΕΛΛΑΔΑ (Σκίμπε): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιμίκας, Παπασταθόπουλος (46′ Τζαβέλλας), Μανωλάς, Ζέκα, Κουρμπέλης, Φορτούνης, Πέλκας (73′ Κουλούρης), Μπακασέτας (55′ Χριστοδουλόπουλος), Μήτρογλου

Επόμενο παιχνίδι για την Ελλάδα στις 15 Νοεμβρίου, εντός έδρας με την Φινλανδία.

Στο άλλο ματς του ομίλου, Εσθονία και Ουγγαρία ήρθαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3 στο Ταλίν.

Η βαθμολογία:

1. Φινλανδία 12 (5-0)
2. Ελλάδα 6 (3-4)
3. Ουγγαρία 4 (5-6)
4. Εσθονία 1 (3-6)

ΤΑ ΓΚΟΛ

 

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.