Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε, αλλά σε 10 λεπτά δέχθηκε τρία γκολ και έχασε με 3-1 από την Μίλαν στην Ιταλία.

Λίγες μέρες μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ και λίγο πριν αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο», για τη 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League, 59 χρόνια μετά την πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή κόντρα στους «ροσονέρι».



Ο ΟΣΦΠ με αλλαγμένη εντελώς την 11αδα του προηγήθηκε με τον Γκερέρο στο 14′ και μέχρι το 70′ κρατούσαν οι Πειραιώτες το 0-1 γερά στα… χέρια τους. Ωστόσο, μετά ήρθε η κατάρρευση… Στο 70′ και στο 79′ ο Κουτρόνε και στο 76′ ο Ιγκουαϊν εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά λάθη της άμυνας και ειδικά του Σισέ και έδωσαν την νίκη στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο. Και αυτή ήταν η δεύτερη σερί ήττα του ΟΣΦΠ, μετά από αυτήν με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή στο Καραϊσκάκη.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μπέτις κέρδισε εύκολα με 3-0 την Ντουντελάντζ στην Ισπανία.

ΜΙΛΑΝ (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Μπακαγιόκο, Μποναβεντούρα (54′ Τσαλχάνογλου), Μπίγλια, Καστιγέχο (54′ Κουτρόνε), Σούσο (80′ Μπορίνι), Ιγκουαΐν.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Ζοζέ Σα, Τοροσίδης (78′ Μεριά), Ρόντερικ, Σισέ, Κούτρης, Γκιλιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83′ Φορτούνης), Φετφατζίδης, Ναουέλ, Γκερέρο.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Μίλαν 6

2. Μπέτις 4

3. Ολυμπιακός 1

4. Ντουντελάντζ 0

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr

ΤΑ ΓΚΟΛ

 iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.