Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Στη φυλακή ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών για τη «φάμπρικα με τα φακελάκια»

5 Οκτωβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών για τη φάμπρικα εκμετάλλευσης των φοιτητών που είχε στήσει εδώ και χρόνια στο Ιδρυμα.

Ο καθηγητής «Φακελάκης», όπως χαρακτηριστικά αποκαλείτο στους διαδρόμους του ΤΕΙ, έδειχνε ιδιαίτερη προτίμηση στις επί πτυχίω φοιτήτριες από τις οποίες εκτός από χρήματα, αξίωνε και σεξουαλικής φύσης ανταλλάγματα για να τις περνάει στα μαθήματά του.Κατά τη συνεδρίασή της την Πέμπτη, η Σύγκλητος του Ιδρύματος αποφάσισε να ασκηθεί σε βάρος του πειθαρχική δίωξη. Αποφασίστηκε επίσης η παράσταση του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στην ποινική δίκη, ως πολιτικός ενάγων, για την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που έχει υποστεί το ίδρυμα.

Την οριστική παύση του καθηγητή από τα καθήκοντά του, ζήτησε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, ξεκαθαρίζοντας πως «θα εξαντλήσουμε όλη τη σκληρότητα του νόμου στο πρόσωπό του».

 φωτό: serraikanea

rthess

This entry was posted on Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, 2018 at 18:50 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply