Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Νομού Γρεβενών συνεδρίασε την Τετάρτη 26/9/2018 και ώρα 20,00,παρουσία εργαζομένων του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» και ομόφωνα αποφάσισε την κήρυξη 24ώρης απεργίας ,στους εργαζόμενους του προγράμματος «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» στο Δήμο Γρεβενών και στο Δήμο Δεσκάτης , για την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018,συμπαραστεκόμενο στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων .


Οι Εργαζόμενοι διεκδικούν:
• Νομοθετική ρύθμιση που θα κατοχυρώνει το υφιστάμενο προσωπικό ,καταργώντας την 15ετή ομηρία και θα αναγνωρίζει την πραγματική σχέση εργασίας που είναι αορίστου χρόνου .
• Αναγνώριση και καταβολή του Ανθυγιεινού επιδόματος στους Οικογενειακούς Βοηθούς .
• Την πλήρωση όλων των κενών θέσεων εργασίας που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια ,που έχει οδηγήσει στην συρρίκνωση και αποδόμηση του βοήθεια στο σπίτι.
• Την αντικατάσταση του στόλου των αυτοκινήτων ,καθώς αυτά είναι πλέον πεπαλαιωμένα με πάρα πολλά προβλήματα που τα καταστούν επικίνδυνα προς χρήση.

Για την Διοίκηση

Ο Πρόεδρος

Κυριαζίδης Λάζαρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.