Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Γρεβενών ολοκλήρωσε με επιτυχία τις δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με σύνθημα “Συνδυάζω- Μετακινούμαι”.



Συνδυάζοντας την γνώση και την εμπειρία πολλών διαφορετικών φορέων δημιουργήθηκε ένα εβδομαδιαίο εορταστικό πρόγραμμα εκδηλώσεων με σκοπό να προωθήσουν την μετακίνηση με φιλικά προς το περιβάλλον μέσα (ποδήλατο, πεζοπορία, λεωφορείο), την χρήση των κοινόχρηστων χώρων για δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την καλλιτεχνική έμπνευση καθώς και την εκπαίδευση.

Επιπλέον επιχειρήθηκαν κάποιες μόνιμες παρεμβάσεις στην πόλη με σκοπό την βελτίωση των καθημερινών μετακινήσεων (επιμέλεια της διαγράμμισης στις διαβάσεις, καλλωπισμός των κάδων, βάσεις ποδηλάτων) και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου (Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο), αποκλείστηκε συμβολικά η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της οδού Φαρδυκάμπου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.