Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συνάντηση για τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Νομού Γρεβενών

Σεπτέμβριος 22nd, 2018 by Χρήστος Μίμης

Διαδοχικές επαφές πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα με κυβερνητικά στελέχη ο Δήμαρχος Γρεβενών

κ. Γιώργος Δασταμάνης με τη συνδρομή και την παρουσία του Βουλευτή Γρεβενών κ. Χρήστου Μπγιάλα, οι οποίες είχαν ως θέμα την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών του Δήμου.

Ο κ. Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Χρήστο Τριγώνη και κ. Γρηγόρη Φαρμάκη, επισκέφθηκε τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη Γεώργιο, την Ειδική Γραμματέα του ΕΣΠΑ κ. Φωτονιάτα Ευγενία και τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Δέδε Γεώργιο.Στις συναντήσεις, τέθηκαν πέραν των άλλων, τα ζητήματα της εξέλιξης της πρότασης που έχει υποβάλει στο πρόγραμμα ΥΜΕΠΕΡΑΑ ο Δήμος Γρεβενών για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου Γρεβενών, του εκσυγχρονισμού του κλειστού γυμναστηρίου καθώς και της βελτίωσης της πρόσβασης στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας.

Επιπλέον αυτών συζητήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών και η πορεία υλοποίησης του αυτοκινητοδρόμου Ε-65 καθώς και το χρονοδιάγραμμα εκκίνησης των εργασιών του βόρειου τμήματος από την Καλαμπάκα ως τη διασύνδεση του με την Εγνατία Οδό.

Όλες οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ θετικό κλίμα και το επόμενο διάστημα αναμένονται οι απαντήσεις των αρμοδίων στα τεκμηριωμένα και αναγκαία αιτήματα που τέθηκαν από το Δήμο Γρεβενών.ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

This entry was posted on Σάββατο, Σεπτέμβριος 22nd, 2018 at 20:49 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply