Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Νίκος Ματθαίου: Ξαφνικό Αντίο στην πόλη των Γρεβενών

22 Σεπτεμβρίου, 2018 by Χρήστος Μίμης

Με ανάμικτα συναισθήματα λύπης και χαράς σας ανακοινώνω την ξαφνική μετάθεσή μου από την ορεινή και όμορφη πόλη των Γρεβενών στο Ακριτικό Βόρειο Αιγαίο. Μόλις μου ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας η προαγωγή μου στη μία και μοναδική  θέση του Συντονιστή Θεολόγων για όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου με έδρα την Μυτιλήνη. Τα αισθήματα που με διακατέχουν είναι ανάμικτα καθότι στεναχωριέμαι που θα αφήσω πίσω μου εσάς τους Γρεβενιώτες που με αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην πόλη σας, από την άλλη χαίρομαι που η Πολιτεία και η Παιδεία με τιμά με ένα ξεχωριστό λειτούργημα και θέση αυτή του Συντονιστή Εκπαιδευτικού έργου.Κατ΄αρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτηκ.κ. Δαβίδ ο οποίος μου εμπιστεύθηκε το αναλόγιο του Πρωτοψάλτου στον Μητροπολιτικό Ναό Γρεβενών όσο και τηνθέση του Διδασκάλου στα Τμήματα Βυζαντινής Μουσικής . Έπειτα τους άλλους δύο άρχοντες του τόπου τόσο τον κοΔασταμάνη,Δήμαρχο Γρεβενών όσο και τον κοΣημανδράκο,Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών με τους οποίους είχα μία πολύ καλή συνεργασία. Όλο το ιερατείο της Ι.Μητρόπολης ,τις κυρίες και κυρίους με τους οποίους ζήσαμε πολλές ώρες δημιουργίας και συνεργασίας στα τμήματα Βυζαντινής Μουσικής .

Φεύγοντας θα σας αφήσω μία πολύ δημιουργική και χρήσιμη παρακαταθήκη που ξεκίνησα στα Γρεβενά 5 χρόνια τώρα, πριν αναλάβω την θέση του πρωτοψάλτου.Αυτή του Ωδείου και Σχολής Ζωγραφικής <<ΤΟ ΛΙΚΝΟ>> το οποίο θα συνεχίσει δυναμικά την παρουσία του με ντόπιο καλλιτεχνικό προσωπικό και την καθοδήγηση της Νέας Καλλιτεχνικής Διευθύντριάς του ,της κόρης μου Δέσποινας Ματθαίου Πτυχιούχο Βιολιού και Ανώτερων Θεωρητικών όσο και ειδικευόμενη Μαέστρο Οργανικών και Φωνητκών Συνόλων στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Θα σας παρακολουθώ από μακριά και θα χαρώ να μαθαίνω τα νέα σας.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

This entry was posted on Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου, 2018 at 18:47 and is filed under ΑΡΘΡΟ, ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply