Μεγάλο διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι «κόκκινοι» επικράτησαν 3-2 της Παρί με γκολ του Φιρμίνο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων

Ότι λόγια και να χρησιμοποιήσει κάποιος μάλλον αδυνατούν να περιγράψουν τα όσα έγιναν στο Άνφιλντ, στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «κόκκινοι» κατάφεραν τελικά να πάρουν πολύ μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς επικράτησαν των Γάλλων με 3-2, χάρη σε γκολ του Φιρμίνο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ένα παιχνίδι που είχε συγκλονιστική εξέλιξη καθώς η αγγλική ομάδα προηγήθηκε με 2-0, η Παρί κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 και τελικά η Λίβερπουλ πήρε τους τρεις πόντους με το ωραίο γκολ του Βραζιλιάνου στις καθυστερήσεις.

Η Λίβερπουλ άνοιξε λοιπόν το σκορ με γκολ του Στάριντζ στο 31’, καθώς ο άσος των κόκκινων έστειλε με ωραία κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα ο Μίλνερ έκανε με πέναλτι το 2-0 δίνοντας «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του. Όμως η Παρί δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Ο Μενιέ μείωσε με δυνατό σουτ πέντε λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και ο Μ’ Μπαπέ ήταν αυτός που ισοφάρισε για την Παρί στο 83’. Ενώ όλα έδειχναν ότι η πρωταθλήτρια Γαλλίας θα επέστρεφε στη βάση της με τον βαθμό της ισοπαλίας, ο Φιρμίνο έκανε το 3-2 στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας μια σπουδαία νίκη στους Άγγλους.



Μεγάλο διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης

Σημαντική νίκη πήρε και η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Μονακό με 2-1, αν και βρέθηκε να χάνει στο 19’ από το γκολ του Γκραντσέρ. Ο Κόστα ισοφάρισε στο 31’ για τους ροχιμπλάνκος και ο Χιμένεθ έκανε το 2-1 για την ισπανική ομάδα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

Μπαρτσελόνα – Αϊντχόφεν 4-0 (32’, 77’, 88’ Μέσι,75’ Ντεμπελέ)

Ίντερ – Τότεναμ 2-1 (85’ Ικάρντοι, 92’ Βεσίνο – 53’ Έρικσεν)

Μπριζ – Ντόρτμουντ 0-1 (85’ Πούλισιτς)

Γαλατά – Λοκομοτίβ 3-0 (9’ Ροντρίγκες, 66’ Ντερτιγιόκ, 93’ πεν. Ινάν)

Ερυθρός Αστέρας – Νάπολι 0-0

Σάλκε – Πόρτο 1-1 (65’ Εμπολό – 75’ πεν. Οτάβιο).

in

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.