Ο Σύλλογος Γρεβενιωτών Κοζάνης « Ο ΑΙΜΙΛΙΑΝΟΣ» ανακοινώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές* νέων μελών όλων των ηλικιών που θέλουν να πλαισιώσουν τα τμήματα παραδοσιακού χορού και τραγουδιού. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6973233801 και 6944685773 όλες τις ημέρες και ώρες.

Η πρώτη συγκέντρωση νέων και παλαιών μελών θα γίνει την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 20.00 και οι πρόβες θ’ αρχίσουν από την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου μας που βρίσκεται στο κέντρο της Κοζάνης Σωκράτη Μπλιούρα 2 (απέναντι απ’ την κεντρική είσοδο του ιερού ναού Αγίου Νικολάου)



Μελετούμε προσεκτικά με πολύ μεράκι, διδάσκουμε με σεβασμό και προβάλουμε με σοβαρότητα τις παραδοσιακές μουσικοχορευτικές αξίες του τόπου και της χώρας μας.

Σηκωθείτε απ’ τους καναπέδες, βγείτε απ’ τα σπίτια σας και ελάτε κοντά μας να ξεμουδιάσετε και να ταξιδέψει το μυαλό σας μακριά απ’ τα προβλήματα της καθημερινότητας, σε βουνά, κάμπους και θάλασσες με κλαρίνα και βιολιά σε χοροστάσια απόμακρων χωριών και γραφικά λιμάνια.

* Η εγγραφή είναι δωρεάν.
** Η συνδρομή είναι 10€ το μήνα για όλες τις δραστηριότητες.

Ο Πρόεδρος Ο Γ.Γραμματέας

Λότσιος Αθανάσιος Μπουκάλης Δημήτριος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.