Αρχαιρεσίες από δικαστές και εισαγγελείς

Τους νέους διευθύνοντες σε Πρωτοδικεία και Εισαγγελίες, ανέδειξαν με τις χθεσινές, Σάββατο (15-9), αρχαιρεσίες, δικαστές και εισαγγελείς.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, νέος προϊστάμενος είναι πλέον ο Βαγγέλης Ιωαννίδης, πρώην εισαγγελέας ΣΔΟΕ, ο οποίος «επικράτησε» έναντι της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, προϊσταμένης στην Ποινική Δίωξη, με διαφορά τεσσάρων ψήφων, για την ακρίβεια 59 έναντι 55. Ο τρίτος υποψήφιος Γιώργος Δούβας συγκέντρωσε τρεις ψήφους.

Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα συγχαρητήρια των συναδέλφων του δέχεται πλέον ο εισαγγελέας Ιωάννης Μωραϊτάκης, που ανεδείχθη προϊστάμενος με 47 ψήφους, με έτερο υποψήφιο τον Παντελή Στραγάλη, ο οποίος έλαβε 34 ψήφους _ κατεγράφησαν και 4 λευκά.




Στο Εφετείο Αθηνών, νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Διοίκησης, και μοναδικός υποψήφιος στις αρχαιρεσίες, είναι ο πρόεδρος ΕφετώνΚωνσταντίνος Σταμαδιάνος.

Στο μεγαλύτερο Πρωτοδικείο της χώρας, το Πρωτοδικείο Αθηνών, πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διοίκησης ανεδείχθη ο πρόεδρος Πρωτοδικών Γεώργιος Γρίβας, με περίπου σαράντα ψήφους διαφορά από την Ειρήνη Κατινιώτη – εκ των τριών ανθυποψηφίων του, μαζί με τον Δημήτρη Σκουτέρη και την Ιωάννα Κουκουράκη

tovima

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.